Helene Fischer “Rausch Live”: Hun taler åbent om sin datter

Helene Fischer er i øjeblikket på en stor “Rausch Live”-turné og er mere åben og privat på scenen end nogensinde før. Hun flirter med sine fans, inviterer dem endda op på scenen og taler nogle gange om meget private ting. Nu talte hun endda om sin datter Nala i Wien…

Sjældent har vi set Helene Fischer så tæt på. Koncert efter koncert øser hun bare ud og afslører en masse om sit privatliv. Normalt holder hun sit privatliv ude af offentlighedens søgelys, hun vil beskytte sin familie, og det er en god ting. Men ikke desto mindre er hun en offentlig person og ved det. Så under sin koncert i Wien lod hun sig rive med af en udtalelse om sin datter. Her er videoen:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Seitel (@thomasseiltel)

Helene Fischer er overlykkelig i sin rolle som mor. Ifølge medierapporter fik hun en datter i december 2021. Lille Nala er nu tilsyneladende tæt på sin to års fødselsdag. En alder, hvor børn hopper, går baglæns og endda i cirkler – uden at falde ned! De er ved at lære at spise med ske, drikke af kop eller drikkedunk, og nu, ret spændende, er de begyndt at bruge deres eget fornavn. Så Helene og hendes Thomas ser ud til at have hænderne fulde….

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse