Helene Fischer privat: Vi har aldrig set hende sådan før!

Håret skråner til den ene side, ingen make-up, men med et varmt smil i ansigtet: Sådan viser Helene Fischer sig for sine fans på sit seneste foto på sociale medier. Schlagerdronningen rapporterer tilbage fra sin juleferie og ser frem til det kommende år …

“Et nyt år er som et kapitel, der venter på at blive skrevet af alle.” Med disse ord henvender Europas mest succesrige sangerinde sig til sine fans på Instagram og Facebook. Helene bærer hverken make-up eller spændende tøj. Det er naturligt og tilgængeligt. Et sjældent syn, men et, der får fansenes hjerter til at slå hurtigere. Hun tænker over det gamle år og er tilsyneladende lykkeligere end nogensinde.

Helene Fischer: Det er det, hun vil have i 2021

Den tredje dag i dette nye lovende år 2021! Et nyt år er som et kapitel, der venter på at blive skrevet af alle. Indtil videre er alt stadig roligt, tid til at lytte med et klart sind og  nøjagtigt, hvor du vil holde fast ved det gamle, og hvor du vil prøve noget nyt. Jeg ønsker os alle, at 2021 bringer de ting tilbage, der gør livet så værd at leve. Sociale aftener med venner, ubekymret rejser, koncertbesøg, knus og en ubekymret samvær! Men en ting vil forhåbentlig forblive: påskønnelse for de små glæder og taknemmelighed for det, du allerede har! Lad os se frem til, hvad der venter os i 2021. Bliv også sund og glad og have en dejlig dag alle sammen!

Din Helene

Sådanne ord er nøjagtigt de rigtige for Schlager-fans, der i øjeblikket bare venter på, at Helene endelig træder tilbage i rampelyset. Hendes kollegaer synes også at være glade for dette intime indlæg. Giovanni Zarrella, Julian David og mange flere kommenterer billedet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Fakta er: Helene Fischer har været på pause i næsten to år, og mange mennesker håber snart at se hende live igen. Et nyt album skulle allerede være planlagt.

Under alle omstændigheder ser vi frem til at høre mere fra hende igen i fremtiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse