Helene Fischer: Pludselig en cirkusprinsesse

Der var engang en ung kvinde, som ville være sangerinde. Hun tog en smuk kjole på og stod på en scene. Folk elskede hendes sang, og kvinden fik stor succes. Men på et tidspunkt var det ikke længere nok kun at synge … Dette eventyr hedder: “Helene Fischer vil have mere”, mere end bare at stå der med en mikrofon i hånden og synge. Og nu? Nu er Helene pludselig en cirkusprinsesse!

Helene Fischer planlægger et show af superlativer

Til sin nye turné, der starter i marts, er hun ved at sammensætte et akrobatisk show, der vil få rigtige cirkusartister til at blegne af misundelse. Endnu en gang arbejder hun sammen med det verdensberømte Cirque du Soleil. Senest har hun øvet den ekstremt kunstfærdige akrobatik i Montreal i Canada. Indimellem kunne hun selv næsten ikke tro, hvor hæsblæsende præstationerne var. “Åh Gud! Åh Gud! Åh Gud! Det bliver virkelig værre og værre!” sagde hun begejstret. Hun svæver på trapez, bliver hængt lodret op, klatrer op ad vægge – intet trick er for svært for cirkusprinsesse Helene. Fans er allerede bekymrede og kommenterer under hendes videoer på internettet: “Altid højere, hurtigere, længere … indtil der sker noget.”

Hun ønsker at gøre alting perfekt

Helene Fischer kunne faktisk godt tage det lidt lettere nu, hun har allerede bevist, at hun er en fantastisk akrobat og en perfekt sangerinde. Nu har hun jo trods alt en lille datter, som har brug for hende. Hvorfor tager hun stadig denne risiko? Sandsynligvis fordi Helene som sangerinde kun har én ting at gøre: altid at levere det perfekte show. Men hendes mor Maria er også bange for hende. Forhåbentlig vil eventyret om den smukke Helene, som altid vil have mere, ikke ende dårligt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse