Helene Fischer: Planlægger hun en turné i 2020?

Billede: ZDF.de – Helene Fischer mit ihren Tänzerinnen und Tänzern.

Det ville være sensationelt: Det er sandsynligt, at en Helene Fischer-tur er planlagt i det kommende år! Superstjernen nyder i øjeblikket en pause, og hendes fans venter spændt på, at Helene snart kommer på scenen. Nu er der tegn på, at hun kommer tilbage til sine fans i 2020.

Officielt er en turné ikke blevet annonceret endnu. Men det kan ændre sig snart. I et interview med “hna.de” afslørede Uwe-faren, chef for “Kasseler Agentur MM Konzerte”, at han for nylig ringede til tour-agenturet for Helene Fischer, for at booke dem til en koncert i Kassel:

”Jeg sagde til dem: ‘Vi har Auestadion her med 17.000 pladser.’ Som det blev svaret: ‘I Hamborg har vi en arena med 38.000 pladser.’ Vi mangler mere end 20.000 mennesker i Kassel. Til en billetpris på 70 euro i gennemsnit er dette et tab på 1,4 millioner euro. ” – For koncertpromotøren en hård afvisning – for fansen dog et glimt af håb!

Det er klart, Helenes Tour-Agentur tænker over, hvilke arenaer der ville være bedst for dem. Nå, der er desværre endnu ingen officiel bekræftelse. Men et lille glimt af håb har ikke skadet nogen endnu.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse