Helene Fischer: På lørdag ser hun Flori igen!

Fans af Helene Fischer og Florian Silbereisen skal være glade! Lørdag den 5. december er Schlager-drømmeparret tilbage på scenen sammen. Det sidste møde mellem de to var ikke for så længe siden. Sidste gang de så hinanden var på ”Goldenen Henne” i oktober.

De to kan ses på lørdag ved den store donations gala “Ein Herz für Kinder”. Gallaen sendes lørdag fra 20:15 på ZDF. Ifølge oplysninger fra Schlager.de synger Helene to numre. Flere medier rapporterer, at Helene skulle være på scenen en gang alene og en gang med stjerne tenoren Andrea Bocelli.

Hendes gamle kærlighed, Schlager-showmaster Florian Silbereisen, vil ikke synge et nummer sammen med Helene. Han er på stedet sammen med sin duopartner Thomas Anders for at kæmpe for den gode sag.

Helene Fischer: hun har et “hjerte for børn”

Helene Fischer bryder sig om børn. I 2015 startede hun et gigantisk projekt til initiativet med Hamburg Miniature Wunderland. Dengang havde Helene fans mulighed for at placere en miniaturefigur i et replika-stadion. I selve mini-stadionet gav Helene Fischer en koncert i skalaen 1:87.

Nu, fem år senere, støtter hun aktionen igen. Denne gang med hendes stemme. Og det får donations telefonerne til at blive rødglødende. Det er vi sikre på!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse