Helene Fischer på auktion

Robbie Williams, Ronaldo og Helene Fischer i julegave, United Charity auktioner berømtheder for en god sag. Meget personlige julegaver fra verdens største stjerner kan i øjeblikket auktioneres til en god sag på United Charity (Link findes under artiklen).

De signerede sneakers af Robbie Williams eller den slidte trøje af fodboldguden Cristiano Ronaldo er blot to af de absolutte store julegaver der kan komme under juletræet!

Fordi selv de tyske musikstjerner auktionerer noget unikt: Thomas Anders inviterer en fan til at optage i sit lydstudie, Tim Bendzko donerer en eksklusiv privat koncert, og Helene Fischer skaber også en stadion atmosfære i stuen med sin signerede live-DVD.

Det bedste ved det: auktionerne på over 200 berømthedsauktioner gør ikke kun modtagerne glade, men også børn i nød – fordi hver eneste euro af provenuet går direkte og uden fradrag til et børnehjælpsprojekt!

Et andet plus i lyset af coronapandemien: Du behøver ikke engang at gå udenfor for gaveindkøb hos United Charity, fordi alle velgørenhedsauktioner finder sted online, og du kan byde komfortabelt i din stue.

United Charity er Europas største velgørenheds auktionportal og har auktioner over unikke oplevelser og gaver til en god sag. Internet-budprocessen gør det muligt for mennesker over hele verden at byde uanset tid og sted.

United Charity non-profit foundation GmbH blev grundlagt af Dagmar og Karlheinz Kögel i 2009. Siden da er der samlet mere end 10 millioner euro. 100 procent af auktionsprovenuet går til projekter og institutioner, der støtter børn i nød.

Byd her: Signeret Live-DVD fra Stadion-Tour af Helene Fischer

Det skal du læse