Helene Fischer på ARD: Anmeldelse

I går lørdag, den 27. januar, sendte ARD “Helene Fischer – Rausch live”, en koncert optaget under hendes 2023 arena tour. Den med spænding ventede begivenhed levede op til forventningerne hos fans af dronningen af tysk schlager, og det spektakulære show tryllebandt publikum. Med betagende sceneeffekter, medrivende musikalske indslag og uovertruffen energi leverede Helene Fischer en uforglemmelig koncertoplevelse, der fik hendes fans’ hjerter til at banke hurtigere.

Anmeldelser af “Helene Fischer – Rausch live” på ARD

Koncerten blev meget vel modtaget af Helene Fischers fans. Mange roste de spektakulære showeffekter, især det betagende lysshow og den imponerende sceneproduktion. Der blev også lagt særlig vægt på den fælles optræden med Thomas Seitel, som blev kronet med et langt og følelsesladet kys, der fik fansene til at bryde ud i begejstring.

Men som ved enhver stor begivenhed var der også kritiske røster. Nogle tilskuere kritiserede, at showet var for højlydt og overdrevet, hvilket betød, at Helene Fischers stemme ikke rigtig kom til sin ret. Andre mente, at koncert var for lang, og at nogle sange kunne have været udeladt.

Foto: MDR/Universal Music/Sandra Lude

Fælles optræden med Thomas Seitel begejstrer publikum

En fan kommenterede: “Helene Fischer beviste endnu en gang, hvorfor hun er den ubestridte dronning af tysk schlagermusik. Showet var simpelthen betagende! Hendes stemme fyldte salen med en uovertruffen energi, der tryllebandt publikum.” En anden tilføjede: “Kemien mellem Helene og hendes partner Thomas var til at tage og føle på, det var et meget følelsesladet øjeblik. Man kunne virkelig mærke den dybe forbindelse mellem de to.” En entusiastisk publikummer sagde: “Showeffekterne var fantastiske, det var som et fyrværkeri af følelser. Hver sang blev ledsaget af et imponerende sceneshow, der transporterede publikum ind i en anden verden.”

En fjerde fan kommenterede: “Det var en uforglemmelig aften, Helene tryllebandt publikum. Hvert eneste af publikum følte sig personligt tiltalt og involveret.” Og endnu en fan konkluderede: “Denne koncert var ren magi, jeg kan næsten ikke vente med at se den igen. Helene Fischer har endnu en gang bevist, at hun med rette hyldes som en af vor tids største entertainere.”

Foto: MDR/Universal Music/Sandra Lude

Seertal for “Helene Fischer – Rausch live”

Det var en modig beslutning af ARD at dedikere en hel lørdag aften i bedste sendetid til en kunstner. Helene Fischers koncert havde hård konkurrence om de bedste seertal. ZDF sendte den populære Erzgebirgskrimi, RTL viste første afsnit af den nye sæson af “Das Supertalent” med Dieter Bohlen i juryen, og ProSieben fokuserede på “Schlag den Star”.

Med 2,77 millioner seere kan ARD og Helene Fischer bestemt være tilfredse. Selvfølgelig opnåede denne koncert ikke de samme seertal som Florian Silbereisen og hans Feste.

Kilde: Schlagerfieber.de

Jeg synes, at koncerten var flot, fyldt med energi og formåede at rive publikum med. Men Helene skriger alt for meget, og det bliver irriterende at høre på. (red.)

Det skal du læse