Helene Fischer og Conchita Wurst: Derfor er der knas i duetten

De er to af de største stjerner inden for deres respektive genrer: Helene Fischer og Conchita Wurst. Men de to har endnu ikke optrådt sammen, og slet ikke i duet. Og det på trods af, at begge helt sikkert ville nyde det.

I et interview med den østrigske avis “Heute” afslørede Conchita Wurst, at hun ville elske at dele scene med Helene Fischer. Og Helene Fischer virkede også ret betaget af ESC-stjernens interesse. “Jeg må sige, at hun er en meget interessant person, ikke kun som kunstner. Jeg synes, at den måde, hun ser tingene på og præsenterer dem for omverdenen, er meget interessant, og man kan også se intellektet bag,” afslørede Helene på pressekonferencen i anledning af sin store “Rausch”-turné i 2022.

Hvornår skal Helene Fischer og Conchita Wurst synge duet?

Der har endnu ikke været en duet. Hvorfor er det sådan? “DerWesten” har spurgt Conchita Wurst, og svaret er klart. Det var hendes skyld.

“Helene er så sød, jeg kan så godt lide hende. Jeg har mødt hende et par gange i min karriere og overrakt hende en pris i Wien. Den kvinde er helt fantastisk. Hun laver akrobatik i tre timer og synger det hele live. Det er utroligt, man sidder der med åben mund. Og Helene er så sød, at hun allerede har inviteret mig til sine projekter. Og så kunne jeg ikke af alle mulige grunde. Der var altid noget, der ikke bragte os sammen. Hun tænker sikkert ved sig selv: “Jeg har alligevel bedt hende om at komme tusind gange, men hun har ikke tid”. Jeg føler mig så skyldig, for det var altid min skyld, at det ikke fungerede,” siger Conchita åbent.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Conchita Wurst (@conchitawurst)

Men hvis det blev til noget, ville det være “monumentalt”, siger sangerinden, der bakkes op af den østrigske musiker Tom Neuwirth.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse