Helene Fischer: Nyt drama med drømmehuset

Foto: Anelia Janeva

Der er murbrokker og sten overalt. Byggematerialer er spredt rundt omkring. Der er en masse aktivitet på byggepladsen til Helene Fischers drømmevilla ved Ammersee-søen. Håndværkere har stadig travlt. Men de vil ikke afslutte.

Alle har arbejdet i årevis, der er ingen ende i syne! Det siger sig selv, at hendes nerver er på kanten. Ikke kun hos Helene Fischer (36) og hendes Thomas Seitel (36). I mellemtiden også med naboerne! Og det er mere end forståeligt!

For at være præcis: I over tre år har der kun været problemer med drømmevillaen ved Ammersee-søen. Først blev byggeriet forsinket, fordi samfundskomiteen modsatte sig Helene’s husplaner. Og gravemaskinerne var ikke kun lige ankommet, så var der nye problemer: Grundvandet pressede opad, der var vand i byggegrunden …

Arbejdet med Helenes villa er blevet afbrudt igen og igen, og arkitekter og bygningsingeniører blev gentagne gange udfordret – og næppe var en bekymring ovre, før den næste fulgte. Eller endnu værre: De gamle blev! Fordi problemet med grundvandet stadig eksisterer: I bunden af ​​bygningen, hvor en smuk indendørs pool skal være, er der dannet en kæmpe pyt. De kan stå hjælpeløst og se til. Det er til at blive skør over! Især fordi ingen ser ud til at få problemet under kontrol en gang for alle!

Som et resultat ser alt ud til at blive forsinket yderligere – og langsomt er ikke kun Helene Fischers nerver spændte. Naboerne mister også deres gode humør hver dag. ”Du kan sige, hvad du vil, intet har ændret sig i årene med byggepladsen. Det bliver aldrig færdigt,” fortæller en beboer irriteret til NEUE POST. Frem for alt generede støj. Håndværkerne kommer kl. 6 om morgenen, og det er først forbi mellem kl. 18 og 19. Og der er ingen ende i syne.

Men det er ikke kun den konstante støj fra bygningsarbejderne, der får beboerne i den idylliske Ammersee til at se gnaven ud. Støv og snavs, der spredte sig over gaden som et resultat af arbejdet med huset, vækker langsomt men sikkert vrede blandt Helenes naboer.

En beboer på campingpladsen i nærheden mumler som en pipespurv, når NEUE POST taler med ham om byggepladsen: “I dagevis er betonvægsdele blevet stillet her og derefter behandlet med hamre og boremaskiner – det er et stort rod, dette støv! Det lægger sig her overalt. Jeg kan rengøre mine havemøbler hver dag …” At sidde udenfor i fred – umuligt!

Naturligvis kan Helene ikke hjælpe med utilfredsheden og endnu mindre problemerne. Men det seneste drama om drømmehuset sætter tålmodigheden hos dem omkring hende på prøve. Helene kan ikke koncentrere sig fuldt ud om byggepladsen i øjeblikket. Helene har brug for al sin energi til det nye album, den nye turné.

Planlægningen er i fuld gang, og forberedelserne kræver stor indsats fra hende. Forhåbentlig vil hendes kære Thomas tage sig af dette nye drama, som han gjorde før … og at han endelig kan løse det!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse