Helene Fischer: Nyt album FØR turnéen?

I 2013 udkom Helene Fischers mest kendte hit “Atemlos” – Ti år senere – næste år – tager hun på en stor turné. Hun øver i øjeblikket flittigt i Montreal, Canada. Nu går rygter om, at der også vil blive udgivet et nyt album til den tid. Vi har talt med en insider fra hendes miljø…

I et stykke tid har der nu været rygter i branchen om, at Helene Fischer vil udgive et nyt album til næste år – ti år efter hendes “Atemlos”-album. En insider fra hendes omgivelser har nu bekræftet dette over for Schlager.de: Ja, der kommer et nyt Helene Fischer-album! Det vil angiveligt blive et Best Of-album med gamle sange, men der vil også være ny musik. Som insideren afslørede, vil nogle klassikere blive genudgivet, og der er også planer om tidligere uudgivne sange.

Helene Fischer: Nyt album FØR turnéen?

Vi husker: “Atemlos” blev udgivet i november 2013. Det er svært at forestille sig, at pladeselskabet ville vente så længe på at udgive et nyt værk af schlagerdronningen. Helene Fischers “Rausch Live”-turné løber fra marts til september 2023. Så hvorfor ikke udgive et Best Of-album til at ledsage turnéen? Det ville helt klart være en win-win-situation for alle involverede parter… Intet er selvfølgelig endnu bekræftet, men Schlager.de holder øje med det!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse