Helene Fischer: Nogle nyder godt af hendes navn?

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Helene Fischers fanskare er enorm. Selvfølgelig er der et antal fan-sider på sociale netværk for Helene. En platform, der har næsten 100.000 abonnenter, har for nylig tiltrukket sig opmærksomhed med meget underligt indhold. Misbruger nogen Helenes gode navn?

Faktisk lover Facebook-siden “Helene – die Feder mit Farbenspiel” aktuelle nyheder om Helene Fischers ture og priser i henhold til den juridiske meddelelse. Men på en eller anden måde er der ikke set noget af dette indhold for nylig.

Helene Fischer: Delingsklip i stedet for nyheder

Snarere tiltrækker fansiden (70,000 likes, 94.000 abonnenter) opmærksomhed med meget mærkelige videoer. Dette er en farverigt sammensat potpourri af alt, hvad den brede verden af ​​Internettet har at tilbyde: Sjove klip fra Asien, dyrkning af eksotiske frugter, sammenbrud på byggepladser, kreative videoer, hurtige rutsjebaner, tricks til hverdagen og meget mere. På en eller anden måde kan du ikke se den anden vej!

Helene Fischer: Fans er irriterede

Webstedet bliver fyldt med disse videoer næsten hver time. Fans undrer sig også over, hvad der foregår? “Hvad har det med Helene at gøre?”, “Hvad Helene kan gøre”, “Hvorfor skal vi fortsætte med at vise videoer, der ikke har noget at gøre med hende?”

Fans er gale! Hvad ligger der bagved? Laver side-administratoren en dårlig vittighed?Eller blev stedet faktisk hacket? (Kigger man efter i tråde, så viser det sig at siden er blevet hacket, og Mike som er administrator ikke længere har adgang til siden – red.)

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse