Helene Fischer & Noel Gallagher – Eks-Oasis-stjerne: “Hun truer hele verden”

Helene Fischer på sin store “Rausch”-turné i tre lande. Udsolgte haller. Begejstrede fans. Og alligevel havde den tyranniske verdensstjerne Noel Gallagher advaret mod hende.

Helene Fischer, superstjerne. Med sin sidste turné (“Rausch”) anslår eksperter, at hun tjente næsten 16 millioner euro (ca, 119 millioner danske kr.) alene på billetsalg ud af en samlet omsætning på 70 millioner euro. Det svarer til 225.000 euro (brutto) – pr. forestilling! Mange, mange fans indbringer rigtig, rigtig meget. Og DET skulle være farligt?

Gallagher synes, “Atemlos” er forfærdelig

Det er, hvad bølle-rockeren Noel Gallagher påstår. I et interview med “Welt” blev Helene Fischers superhit “Atemlos” afspillet for ham. Journalisterne sammenlignede Oasis’ succes i halvfemserne med Fischers popularitet i dag. For Gallagher er det pinefuldt, forfærdeligt, endda farligt! Eller er det bare en slags fornærmet forfængelighed?

Gallagher sprøjtede gift og galde ud på sin sædvanlige oprørske måde: “Det her er forfærdeligt! Gud, kan vi ikke nok slukke for det? Det er præcis den popmusik, jeg taler om. Den truer hele verden i dag. Det er musik, der absolut intet betyder længere.”

Så skruede Gallagher virkelig op for blusset: “Eller endnu værre: Det her er ikke engang musik. Skal det forestille at være det store i Tyskland? Det er da utroligt! Men man er altid nødt til at se nærmere på, hvem der skriver den slags sange. Det var helt sikkert ikke Helene Fischer. Det var et par fyre på min alder, som er for fede til at være rockstjerner, er skaldede og skriver elendige sange. Den her sang tjener nogen rigtig mange penge på. Det gør mig meget, meget ked af det.”

Men Noel Gallagher behøver ikke at være trist eller misundelig. Ifølge en rapport i magasinet “People With Money” er Noel Gallagher den bedst betalte guitarist i verden. Mellem august 2022 og august 2023 tjente han forbløffende 73 millioner euro. Hans samlede formue anslås til omkring 220 millioner euro.

Hans rigdom siges at være resultatet af kloge aktieinvesteringer, en betydelig ejendomsportefølje og lukrative sponsoraftaler, især med kosmetikmærket CoverGirl. Han er også ejer af en kæde af restauranter (“Fat Gallagher Burger”) i London, ejer fodboldklubben Manchester Angels og har med succes lanceret sit eget vodkamærke “Pure Wondergallagher – UK” på markedet. Han har også en velsælgende parfumelinje kaldet “From Noel with Love” og et modemærke. Så penge ser virkelig ikke ud til at gøre dig lykkelig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse