Helene Fischer: Næste tegn på hendes comeback i efteråret!

Foto: Universal-Music.de / Anelia Janeva

Til efteråret peger alle tegn på ”Helene Fischer”. Nu er der en anden indikation af, at Schlager-skønheden vender tilbage med et nyt album eller i det mindste en ny sang senere på året.

Efter at det “hemmelige papir” blev offentliggjort til sang søgningen efter Helene Fischer, rullede meddelelserne over. Og det går videre: I mellemtiden er der også et udsalg i sangerens online fanbutik. Forsøger de nu at få tomme hylder med nedsatte priser?

Fan butikken inviterer til et “sommerudsalg” uden meget fanfare, uden forudgående varsel og uden permanent lyd på Helene Fischers sociale mediekanaler.

Men hvis du ser nærmere efter, vil du læse, at butikken bliver re-designet og får et nyt look i efteråret 2020. Det lyder virkelig som eksklusive nyheder om ny musik.

Men ikke kun denne meddelelse får den “Atemlose” fans hjerter til at slå hurtigere. Indtil fredag ​​den 31. juli er der enorme rabatter på ALLE varer. Fra krus fra den sidste tur til fan skjorter til alle varer fra julekollektionen, alle varer er reduceret i pris!

Helene Fischer: Er DET svaret på spørgsmålet?

Da alle T-shirts og hættetrøjer er reduceret i pris, ønsker de en komplet ny shop og vedvarende holde rygter til efteråret, at der så kommer et nyt album, kan denne indikation faktisk være et andet puslespil i svaret på spørgsmålet: “Hvad laver Helene Fischer?”.

Vi er spændte og håber du kan lide shopping!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse