Helene Fischer meget traditionel: Ingen juleaften uden julegås

Helene Fischer er ikke længere i turné-vanvid. Hun og hendes lille familie er sikre på, at de får en fredelig juleferie. I et interview afslørede hun, hvad man ikke må gå glip af juleaften.

I Tyskland foretrækker man stadig at spise kartoffelsalat og pølser juleaften. Ifølge Statista spises denne kombination af 36 procent af tyskerne. Helene Fischer kan derimod godt lide det lidt mere fyldigt og sofistikeret. I et interview har den enestående kunstner nu afsløret, hvad hun aldrig går glip af i julen.

Helene Fischer har brug for gås og stollen

Helene Fischer har ikke noget imod et solidt måltid, for hun mener: “En julegås er et must!” Men noget sødt er også et must, som den 38-årige indrømmer: “En dejlig julestollen er virkelig noget særligt, hvis den er dejlig saftig.” Ifølge sangerinden er hun heldig at have en i sin familie, som “laver de bedste stollen, og det er der desværre ingen, der kan matche!”

Helene afslørede desværre ikke, hvem der havde lavet den flotte stollen. Hovedsagen er, at den smager godt alligevel. Og med den hårde træning til sit spektakulære show med Cirque du Soleil og de seneste måneders turnéstress, kan den lille Helene Fischer helt sikkert bruge alle de ekstra kalorier.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse