Helene Fischer: Meget speciel jubilæum

Kan du huske den 4. oktober 2013? Helene Fischer kan helt sikkert, for i dag for 6 år siden blev hendes album “Farbenspiel” udgivet!

“Farbenspiel” er det sjette studioalbum af Helene og albummet, som hun omsider blev verdensstjerne med. Allerede i den første uge nåede hun nr. 1 på de officielle tyske albumhitlister. Og ikke kun det! Det lykkedes endda at placere de tyske hitlister i tre år i træk: 2013 i tre uger, i 2014 i elleve uger og endda to år senere, dvs. 2015, igen i en uge. Helene nåede også toppen af hitlisterne i Østrig og Schweiz.

Producenten af albummet er Jean Frankfurter; han komponerede også de fleste titler. Den mest berømte til dato – ud over “Fehlerfrei”, “Marathon” eller “Mit keinem andern” – er “Atemlos durch die Nacht” af Kristina Bach. Denne sang var kun den anden singleudgivelse fra “Fehlerfrei”, men stormede på grund af de ekstremt høje download-numre, allerede før offentliggørelsen hitlisterne.

I januar sidste år blev Helens sjette album tildelt med 12x Platinum; hun solgte mere end 2,4 millioner eksemplarer af cd’en og dermed hører således “Farbenspiel” til et af de bedst sælgende musikalbum i Tyskland. Helene alene vandt otte af sine 17 ekkoer gennem “Farbenspiel”.

Tillykke med dette mindeværdige jubilæum!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse