Helene Fischer Koncert 2022 – Aftershow-fest i München er aflyst

Den 20. august giver Helene Fischer (37) sin eneste Tyskland-koncert i 2022 – hendes hidtil største open air. Men der er meget kritik på forhånd! Fordi billetpriserne til koncerten simpelthen er for høje for mange fans.

De billigste billetter som er ståpladser er tilgængelige på Eventim for 69,99 euro. ( 520.-kr. ) – Du skal betale hele 169,99 euro (1260.- kr.) for en siddeplads og endda 200 euro  (1490.- kr.) for en plads på scenen. En “Premium VIP-pakke”, som inkluderer en reserveret VIP-plads samt en buffet og en “Surprise-farvel-pakke”, koster imponerende 599,99 EUR. (4460.- kr.)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

After show festen aflyst

Men ikke kun entré priserne førte til diskussioner. En billet til after-show-festen i München skulle koste lige under 90 euro (670.- kr.), uden megastjernen og ud over billetten til koncerten. I udstillingshal C6 skulle folk efter koncertens afslutning, fortsætte med at danse og feste til de tidlige morgentimer. Entré fra kl. 22, start på after show-festen kl. 23.

Helene vil dog ikke være til stede ved after-show-festen,” lød det i meddelelsen. Hvem ved, hvis schlager-dronningen var der personligt, ville fansene helt sikkert have gravet dybere ned i deres lommer. Men til en fest uden Helene var billetprisen nok bare for meget af det gode, og så blev festen nu aflyst.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse