Helene Fischer-kollega afslører: “Hun er meget kritisk”.

Stephanie Stumph er faktisk skuespillerinde, men hun blev kendt på schlagerscenen, fordi hun skrev hittet “Herzbeben” til Helene Fischer. Hun har nu i et interview afsløret, hvordan samarbejdet kom i stand, og hvad hun synes om Helene.

Stephanie Stumph skrev et hit til Helene Fischer

Stephanie Stumpf var gæst i “Ein Promi, ein Joker” og skulle besvare David Modjarads spørgsmål. Selvfølgelig kom hendes samarbejde med Helene Fischer også på tale, for datteren af skuespilleren Wolfgang Stumpf skrev sangen “Herzbeben”, som endte på albummet “Helene Fischer” – og blev et hit.

Sådan kom samarbejdet med Helene Fischer i stand

“Jeg var bare klar til det. Jeg er en stor fan af Helene, og jeg synes stadig, at hun er utrolig smuk, fantastisk og talentfuld. Hun er dronningen for mig, og det var bare en stor drøm for mig at lave noget til hende,” fortæller den 38-årige, der for nylig er blevet mor og endda har haft æren af at stå på scenen med Helene Fischer.

Stephanie Stumph: “Helene er meget kritisk”.

David Modjarad var i den forbindelse interesseret i noget andet: “Hvordan kommer sangen i sidste ende til Helene? Sender du den med posten?” Et spørgsmål, der fik skuespillerinden til at smile: “Processen med at finde et album går forskellige veje. Helene er meget kritisk med hensyn til, hvad hun gør og vælger. Den skal også passe til hende.”

En evne, der helt klart har gjort Helene Fischer til det, hun er i dag: en Schlager-superstjerne!

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse