Helene Fischer: Kidnapningsdrama!

Man skulle tro, at Helene Fischer kender de musikere godt, som hun arbejder tæt sammen med, men i Lioubov B.s tilfælde ser Helene ud til at have begået en fejl, for fløjtenisten har kidnappet sin egen datter!

Det skulle bare have været en familieferie i Rusland, det er trods alt der, hvor fløjtenisten Lioubov B. kommer fra. Men de kom aldrig tilbage fra turen til Minsk og Moskva! I halvandet år havde Christoph B. ingen kontakt med sin datter, som forsvandt sporløst sammen med sin mor i december 2019. “Jeg har udstået en utrolig frygt”, opsummerer ejendomsvurderingsmanden fra Puchheim nær München over for “tz”.

Datter ringer til far for at få hjælp

I juli 2021 modtog han endelig det forløsende kald fra sin datter: Fordi hendes mor var alvorligt syg af Corona og måtte på hospitalet, endte hun på et børnehjem! “Jeg rejste straks til Novosibirsk for at redde min datter.” Særligt dramatisk: Til rejsen måtte Christoph B. endda skaffe sig et visum på det sorte marked og rejse gennem de politiske protester i Hviderusland. “Det var jeg ligeglad med. Jeg ville have min datter tilbage – absolut,” siger den bekymrede far.

Gentagelsesforbryder

Parret gik fra hinanden i september 2019 efter 13 års ægteskab. Det særlige ved det: Barnets far havde allerede haft eneret på opholdsret i syv måneder på det tidspunkt. Noget, som moderen Lioubov B. tilsyneladende ikke ville acceptere.

Og for anden gang! Fordi hun allerede i 2017 var blevet dømt for børnebortførelse. Distriktsdommer Robert Grain gav derfor fløjtenisten en betinget dom på et år og fem måneder. Dog ikke uden at give en advarsel: “Din sag er åbenlys. Hvis du gør sådan noget igen, låser jeg dig inde – i længere tid.”

Hvad siger Helene Fischer, som generelt anses for at være meget kritisk, om denne skandaløse og skræmmende sag? Det er dog sikkert, at Lioubov B. ikke længere vil optræde som fløjtenist i hendes juleshow – uanset hvor talentfuld hun end er.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse