Helene Fischer: Kærlighed til tre? Kan en kvinde elske to mænd?

Hun kan bare ikke holde fingrene fra ham. Hun kan ikke holde op med at føle den feber, det skælv i hjertet, som har domineret hendes liv i omkring ti år. I 2018 gik Helene Fischer fra Florian Silbereisen, men selv om hun for længst har fundet en ny partner i akrobaten Thomas Seitel og endda er blevet mor, søger hun stadig Florians nærhed. Det virker næsten som et trekantsforhold! Har en kvinde lov til at elske to mænd?

Hun er helt tilfreds med begge mænd

Faktum er, at schlagerdronningen har fordrejet både Florian og Thomas’s hoveder. På en uforklarlig måde er det lykkedes hende at holde dem begge i sit liv – og at læse alle hendes ønsker.

Var Florian ikke sur over, at hun droppede ham? Og føler Thomas sig ikke ydmyget, når Helene går helt tæt på sin ekskæreste foran alle, som hun gjorde for nylig ved det “Store Schlagerjubilæum 2022”? Naturligvis ikke! Senest da hun for nylig fortalte om Østrig og endda drømte om at bo der, må han være blevet opmærksom. Fordi det er der, Florian bor! Det er sikkert et rent tilfælde …

Kan det gå godt?

Helene er åbenbart mellem to mænd – og ser tydeligvis ikke noget problem i det, tværtimod! For Helene har det kun fordele. Ikke en sur eks, der skyder med giftpile, men Flori, der er vild med hende, roser hende til skyerne i offentligheden og får hende til at optræde i sit show igen og igen.

Og på den anden side, Thomas. En mand, der har sat sit job på standby, så han kan passe sin lille datter Nala, mens Helene gør karriere. Hvilken kvinde ville sige nej til det?

Ikke desto mindre er og forbliver det en leg med ilden. Hvilket mandligt ego kan trods alt tåle, at der altid er en konkurrent til hans hjertekvindes gunst? Helene skal passe på, at hun ikke brænder sig fingrene – og ender alene.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse