Helene Fischer: “Jo mere succesfuld du bliver, jo mere skal du isolere dig selv”.

Som berømthed er det bestemt ikke altid let. Du er under konstant observation og spørger dig selv hele tiden: Hvem kan jeg stole på, og hvem kan jeg ikke stole på? I et interview fortæller Helene Fischer om berømmelsens faldgruber – og om, hvad hun nogle gange fortryder.

Helene Fischer: At være en berømthed har sine faldgruber

I talkshowet “Gredig direkt” talte Helene med værten Urs Gredig om emnet succes og berømmelse. Han afslørede, at han for nylig havde et interview med superstjernen Robbie William, som afslørede for ham, at enorm succes ikke er uden konsekvenser.

Så Robbie sagde: “Jeg taler om ekstrem berømmelse nu: Du kan ikke gøre det uden at få en eller anden form for psykisk sygdom. Jeg siger ofte: “Se på ekstremt berømte mennesker og fortæl mig, hvem der slipper uskadt fra det og bare nyder, hvad der sker med dem?” Han sagde, at han ikke kendte nogen lykkelige berømtheder, undtagen måske Bruce Springsteen eller Tom Hanks.

Endelig ville Urs Gredig gerne vide af Helene Fischer, hvordan hun så det. Hendes svar: “Hvis man nu kigger internationalt, kan man altid læse, at de faktisk er meget ensomme og fattige sjæle. For jo mere succes du får, jo mere skal du isolere dig selv, jo mere skal du nogle gange vende tilbage til din egen kokon.

“Jeg er heldig at have et intakt forhold til min familie”.

Heldigvis har Helene familie og venner, som altid samler hende op: “Jeg er heldig, at jeg virkelig har et meget intakt forhold til min familie. Jeg har en god vennekreds. Den er lille og hyggelig,” siger den 38-årige.

Der er hun stadig den gamle Helene – ikke superstjernen, der fylder hele stadions: “Det giver mig en enorm grund til at være på plads. Der er jeg stadig normal, og man laver ting sammen, er skøre, unge, dumme og alt det, der hører med til det. Det får mig altid lidt ned på jorden. Jeg undgår faktisk at tale for meget om jobbet, når jeg har arbejdet meget, og når jeg kommer hjem. Det hjælper mig til at komme tilbage til en normal hverdag, til at købe ind, til at lave mad, til at gøre normale ting. Det har aldrig rigtig fået mig til at tage af sted,” siger moderen til en datter.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Nogle ting, hun fortryder i tilbageblik

Men Helene Fischer, der har lovet sin mor Maria noget, fortryder nogle gange, at hun tidligere har taget sig for lidt tid til sit privatliv. Derfor gik hun glip af meget: “Der var helt sikkert perioder, hvor jeg arbejdede så meget, at jeg efter mange års tilbageblik kunne konstatere, at jeg nogle gange ikke kunne nå at komme til mange fødselsdage, bryllupper og andre store begivenheder. Fordi jeg altid måtte aflyse, fordi jeg arbejdede. Og det er øjeblikke, som man går glip af, og hvor man i bakspejlet siger: “Det var ærgerligt, at jeg ikke fik det at se”. For også der var man nødt til at isolere sig selv.”

Ikke desto mindre opsummerer hun: “Afslutningsvis kan jeg stadig sige, at jeg er en meget lykkelig berømthed, en lykkelig kvinde frem for alt.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse