Helene Fischer: Ja, det er tid!

Turisterne på stranden i Ibiza er ikke forbavset, når en gruppe venner springer forbi dem. To af dem er særligt specielle for de badende. Jamen er det ikke … Jo! Disse to er nemlig Helene Fischer og hendes kæreste Florian Silbereisen. De tilbringer deres sommerferie på en yacht i Middelhavet, og de har bestemt sig for at spise på en restaurant i bugten af Ibiza, for at mærke sandet under fødderne. De ser alle så inspirerede ud.

Er der mon en særlig lejlighed til dette? Er Helene’s identitetskort allerede ændret til for Fru Silbereisen? Inviterede schlager stjernerne deres nærmeste venner for at fejre dette vigtige skridt, langt fra trængsel og travlhed? Ja, det er så sikkert, at Helene og Floris kærlighed er stærkere end nogensinde. Og det hele ser ud som et hemmeligt bryllup. Helene udtalte en gang: “Der vil ikke være live udsendelse fra mit bryllup.” Har hun i stedet besluttet sig for en afsides bugt på Ibiza, et tårevædet løfte ved en solnedgang?

“Selvfølgelig er han min drømmemand”

Helene har lige afsluttet sin stadionsturné. Hun var nødt til at klare nogle lave slag: vrede fra fansen, ensomheden efter hendes koncerter – og sundhedsproblemerne (NEUE POST). Den, hun altid kan stole på ved sådanne øjeblikke? Flori! “Han er min drømmemand” sagde Helene i et interview. Og hun vil aldrig lade denne drømme mand gå igen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse