Helene Fischer: Hun griner af sine fejl

Helene Fischer begejstrer i øjeblikket Schlager-Tyskland på sin “Rausch Live”-turné. Ikke kun fordi hun ikke har været live på scenen længe, men også fordi hun taler med fansene mellem sangene, afslører personlige detaljer og viser sig som et menneske. Selvom de besøgende på nettet hovedsageligt var begejstrede for hendes professionalisme og akrobatik, lavede hun en lille smutter i slutningen af showet for nylig. Da hun ville synge hittet “Regenbogenfarben” (Regnbuefarver), som hun allerede havde sunget sammen med Kerstin Ott, kunne hun pludselig ikke længere huske teksten. Grinende tilstod hun over for publikum:

Ja, nu er jeg nødt til at starte forfra, for nu har jeg glemt teksten.

Helene Fischer på scenen i Köln

Hun ville starte forfra, men selv i andet forsøg havde hun svært ved at huske de første linjer i sangen. Sangen, som oprindeligt blev skrevet af Kerstin Ott og udgivet i 2018, fik stor berømmelse gennem duetten med Helene Fischer samme år. De to sangere havde allerede fremført sangen sammen på tv. På trods af tekstproblemerne hyldede fansene Helene Fischers afslappede facon og brølede med af fuld hals. Med publikums støtte var musikeren endelig i stand til at gribe sig selv og afslutte sangen med succes. Hun viste med en gestus, at hun havde overvundet tekstblackoutet. Fansene var begejstrede for hendes sympatiske og afslappede reaktion på fejlen. En Helene Fischer-fan kommenterede en video af hændelsen på TikTok med ordene “Min Gud, jeg elsker hende“.

@josimelonie Wie kann man so sympatisch einen Texthänger haben? @Helene Fischer #helenefischer #konzert #tour #textpatzer #live #regenbogenfarben ♬ Originalton – josimelonie

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse