Helene Fischer: Hun bliver svag ved denne berømthed!

Hvem ville have troet det? Hun er Europas mest succesrige sangerinde, hvert barn kender hende, og alligevel er hun kun menneskelig: Helene Fischer har nu afsløret i et interview, hvem hun gerne vil synge duet med. Ja, selv en superstjerne har drømme …

Indtil årets udgang holder Helene Fischer en pause. Eneste undtagelse: Et interview med tv-legenden Frank Elstner. Med ham talte Helene om sin karriere, hendes privatliv og også om hendes drømme. For eksempel afslørede Helene i samtalen, at hun ville elske at synge en duet med sangeren Sarah Connor. Hun kunne også forestille sig en fælles turné med Connor:

”Hun er en fantastisk sanger, som jeg godt kunne tænke mig at synge duetter med. Hun er også menneske, en der er meget vigtig for mig, og som jeg kan lide rigtig godt, og med hvem jeg tror, jeg også kunne tilbringe gode aftener med. Og hun er også en god kunstner.” Det lyder meget som om de to kvinder også kender hinanden privat.

I øvrigt er Helene ikke den eneste, der gerne vil samarbejde med Sarah Connor. Kerstin Ott afslørede også for nylig i et interview med “Bild der Frau”, at hun gerne vil arbejde med sangeren: “Jeg kan godt forestille mig en duet med Sarah Connor, fordi jeg tror, at vores stemmer ville være i harmoni.”

Det bliver spændende hvad fremtiden bringer på denne front.

 

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse