Helene Fischer: Hun adskiller sig fra sit gamle liv

Foto: WDR/dpa/Bernd Wüstneck

“Og der er magi i hver begyndelse,” skrev digteren Hermann Hesse († 85). Dette synes også at gælde for Helene Fischer. Hun er ved at adskille sig fra sit gamle liv – og skaber samtidig vrede, bekymring og forvirring med sine planer …

”Jeg er virkelig glad for, at den første single endelig er udkommet. Jeg har valgt en duetpartner, en meget, meget stor gæst,  afslørede Helene på Instagram, hvor alle fotos og minder blev slettet bare timer før.

Håbet blandt hendes tilhængere var stort: Vil det endelig komme til genforeningen med ekskæresten Florian Silbereisen (40)? Fansene vil ikke mere. Men langt fra det! I stedet for Flori er der kun Fonsi. Den 6. august, en dag efter hendes 37 -års fødselsdag, vises Helene’s første single fra det nye album med “Despacito” -sangeren Luis Fonsi (43).

Det er en skam, for med Florian Silbereisen i “DSDS” -juryen kunne hun ideelt set have brugt scenen der til at fejre sit comeback. En mulighed, der er spildt. Ganske usædvanligt for Helene, for når det kommer til selvmarkedsføring, er ingen så gode som Schlager-dronningen.

Sletning af det gamle liv og genstart af Instagram har kun én baggrund: Efter måneder med ikke at blive hørt fra, vil hun nu annoncere sin nye cd. Så bliver trailerne pludselig vigtige igen! Et slag i ansigtet. For sådan føler du dig som Helene-fan, kun udnyttet!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse