Helene Fischer: Hendes store comeback nærmer sig

Foto: Universal-Music / Anelia Janeva

Der er blevet temmelig stille omkring Helene Fischer siden Corona. Fans venter spændt på nyheder fra deres idol – privat, men frem for alt professionelt. Og det ser ud til, at du ikke behøver at vente længe!

Det er fire (!) år siden, at Helene Fischer udgav et album. I 2017 udgav hun sit album med samme navn “Helene Fischer”, der fik fem gange platin. Siden da har der været stille om Schlager-dronningen. Men nu har fans al grund til at håbe, for i et interview lyder det som om at den 36-årige udgiver et nyt album i år!

Selvom Helene Fischer endnu ikke har kommenteret sig selv, måtte hendes fanklubleder meddele nogle spændende nyheder til “Neue Post”: “Helene er ikke længere i pause og har travlt i baggrunden med forskellige nye, endnu ikke officielle projekter.” Hvor spændende!

Men det var ikke alt, hvad hun havde at sige. Med hensyn til et kommende album var det endnu mere specifikt: “Under alle omstændigheder er planen, at det nye album skal udgives i år.” Det ser ud til, at Helene Fischers fans har al grund til at være lykkelige i år! Lad os håbe, du ikke bliver skuffet …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse