Helene Fischer: Hemmelighed afsløret

Foto: Universal-Music.de / Anelia Janeva

“Helene, hvor er du?”, “Kom tilbage!” – I flere uger har fans været meget bekymrede for Helene Fischer og har skrevet kommentarer som dette på Internettet. For efter at schlagerdronningen i 2019 annoncerede sin pause, er der blevet utroligt stille omkring hende.

Nu har NEUE POST afsløret hemmeligheden bag, hvorfor hun gemte sig i måneder.

De sidste par år har bestemt ikke været let for Helene. Hun oplevede en rutsjebane, både professionelt og privat.

Åndeløst skyndte hun sig fra koncert til koncert. ”Jeg tænkte ofte i repetitions fasen: Min Gud, hvad gjorde du med dig selv? (…) Du kan blive bange, ” indrømmede hun.

Derefter måtte hun også håndtere den følelsesmæssige adskillelse fra Florian Silbereisen i slutningen af ​​2018. Ikke underligt, at Helene ønskede at slukke og sortere sit liv.

”Jeg bruger i øjeblikket denne fase af at være offline til at koncentrere mig fuldt ud om min familie og venner, og for at komme mig efter alt, hvad der er sket i de sidste to år,” sagde hun.

Bare det at nyde livet, “med alle nedskæringer – selv med et par ekstra kilo velvære”, var det Helene’s store ønske.

Derudover havde hun muligheden for at samle uforglemmelige øjeblikke med sin nye kærlighed Thomas. Og for at opbygge en fremtid sammen med ham.

De to blev fanget på en afslappende ferie i Østrig, og holdt øje med opførelsen af ​​deres hus ved søen Ammer og siges at have været på udkig efter en villa med adgang til søen i Østrig.

Ja, der er sket meget! Og ikke kun det: Det siges, at Helene allerede arbejder på ny musik. Et album vil blive udgivet i efteråret. Og hvem ved, hvilke spændende planer Helene og Thomas har lagt i hemmelighed …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse