Helene Fischer: Græde-Drama

Kilde: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Der er sådan en følelse – som den sjette sans. Bare en fornemmelse, man som mor har brug for. Måske ville det være en god ide, at ringe til sit barn og spørge om man skal komme forbi? Der er ingen konkret anledning. Mange mødre føler det. Maria Fischer havde måske også den følelse, og sammen med sin ægtemand som bor i Schwaben, kørte de til deres yngste datter. Til deres Helene. Den sjette sans havde ikke bedraget Maria….

Det er tidlig aften i Olympiahalle i München. Helene Spillede hendes sidste koncert på hendes Tour. Pludselig koger følelserne over. Igen og igen kom tårerne til sangerinden. Hendes læber dirrede, Helene græd – et tåre drama.

Med tung hosten stod hun på scenen

Måske, havde de sidst måneders anstrengelser pludselig slået hende ud. Med blodsprængte øjne havde hun givet alt på scenen. Senere tog en virus fat, og hun måtte holde sengen, men ønskede så hurtig som muligt, at vende tilbage til rampelyset for ikke at skuffe sine fans. Trods vedvarende hoste og feber. “Når spændingen og trykket falder, er det normalt med tårer“, fortæller psykolog Arndt Stein. “Når man i måneder har arbejdet hårdt og det hele pludselig er det slut, falder man i en mental dybde. Følelserne er en rutschebane: Tristhed, lettelse, stolthed – alt ´spiller en rolle”. Gråd er som en menneskelig ventil. “Ro er det vigtigste. Og omgiv dig med mennesker, som kan give dig sikkerhed og tryghed“, siger Arndt Stein.

“Min mor er den vigtigste for mig”

For Helene Fischer er det hendes familie. Mor Maria og far Peter. Hun sagde en gang: “Familien er mit hvilested, det vigtigste i mit liv“. Arndt Stein ved: “For mange mennesker er det mor, der fra lille har været den følelsesmæssige støtte. Et specielt menneske, som man også som voksen kan henvende sig til“! Helene er bestemt ikke nogen undtagelse. Mor Maria er også en ægte løvemor, der vil gøre alt for hendes “Yngste” og hendes søster Erika. Også tilsyneladende rejse over 200 km, bare på grund af en følelse, at deres datter har brug for dem. At kramme hende og trøste hende.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse