Helene Fischer: Gode nyheder til hendes fans

Helene Fischers fans talte dagene indtil koncerten i Bad Hofgastein i april. Men så kom, hvad ingen kunne stole på: Coronakrisen! Og Helene Fischer, som næsten alle hendes kolleger, måtte aflyse koncerten. I dag er der nyheder og løfter om, at alt i sidste ende vil gå fint!

Arrangøren af Helene Fischer-koncerten, Leutgeb Entertainment Group, annoncerede en positiv besked i Bad Hofgastein på Facebook i dag.

Det blev annonceret, at der næsten helt sikkert ville være en erstatningsdato for koncerten. På grund af den igangværende pandemisituation er det vanskeligt at lave mere konkrete fremskridt i øjeblikket. Men når alt udvikler sig positivt, så kan man afsløre mere,

Således forbliver billetterne gyldige og behøver ikke at returneres til billetbureauerne. Arrangøren lover at sprede alle nyhederne på de sociale mediekanaler.

Dette er gode udsigter for Helene Fischer og hendes fans. Vi holder os ventende og holder fingrene krydset, at der snart vil være en bestemt dato for den erstatnings koncert i Bad Hofgastein!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse