Helene Fischer: Gode nyheder om hendes nye album

Helene Fischer fans har ventet på et nyt album i lang tid. Nu er der endelig vidunderlige nyheder. I 2019 startede Helene Fischer på sin pause. Imidlertid forsinkede coronapandemien hendes comeback sidste år. Siden da har fans ventet på ny musik fra Schlager-dronningen.

Som altid er der spekulationer om hendes nye album, i hvilken musikalsk retning det vil gå, og hvem der skriver sangene til det. Fans er især bekymrede over, at hendes nye sange ikke længere havde noget at gøre med pop-schlager-blandingen, som Helene er så kendt og elsket for.

Hendes fans har ventet på nyheder i lang tid, men Helene har ikke givet meget information om sin musik på sociale medier på det seneste.

Beslutning for en “Liste”

Men nu synes ventetiden endelig at være forbi. “Schlagerprofis” rapporterer nu, at der langsomt sker noget i relation til Helene Fischers nye album: “Som vi har hørt fra forfatterkredse, er nogle forfattere blevet informeret at Helene Fischer har besluttet sig for en ‘liste’.”

Portalen antager, at beslutningen om valg af sang allerede er taget. Det ville også betyde, at optagelserne til det nye album muligvis starter snart.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse