Helene Fischer fortryllet

Kilde: “obs/Sky Deutschland”

– Utrolige illusioner af Mage Farid for øjnene af de største tyske stjerner og intetanende folk
– I de to første udsendelser: Schlager-Queen Helene Fischer og verdensmester Lukas Podolski
– “Farid – Magic unplugged” sendes fra mandag den 8. januar i dobbelt episoder – eksklusiv på Sky 1, Sky Go, Sky On Demand og Sky Ticket

Den magiske rejse med tryllekunstneren Farid begynder mandag d. 8 januar, hvor den store illusionists magi i det selv-producerede trylleshow på Sky 1, ikke kun har store stjerner fra musikscenen, underholdning og sport verden med, men også almindelige mennesker.

I den første episode møder Farid mandag den 8. januar klokken 20.15 ingen andre end Helene Fischer, lige før et live show i omklædningsrummet. Der forundrer han først hende med et moderne korttrick, herunder et sexet twist. Så forlader han hende helt målløs og undren med en illusion, der er skabt specielt for hende omkring hendes nuværende cd-cover. “Dette trick er sådan en god ide, jeg er helt fascineret,” siger Helene Fischer efter illusionen.

De i alt otte udsendelser plus en “best of” episode af “Farid – Magic unplugged” bliver sendt den 8. januar, og på mandage på 20.15 i dobbelte episoder på Sky 1 og om Sky On Demand, Sky Go og Sky billetter.

Kilde: Sky Deutschland, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse