Helene Fischer & Florian Silbereisen: Sød hævn på tv?

De var drømmeparret i den tyske musikscene: Helene Fischer og Florian Silbereisen. Men de to stjerner har været adskilt i næsten to år. Fælles optrædener på tv er en sjældenhed. Kunne det ændre sig i morgen?

Mange af os kan huske dette specielle øjeblik: For et år siden overraskede Helene Fischer sin tidligere kærlighed Florian på scenen “Schlagerbooom”. Florian havde aldrig forventet dette besøg – tårer løb endda. Åh, det var rart – og kun et år efter adskillelsen!

Helene Fischer & Florian Silbereisen: Første optræden

Det er velkendt, at hævnen er sød. Ønsker Florian Silbereisen at bringe tårer i hans Helene Fischers øjne med DETTE show?

For i morgen kan Schlager-fans se frem til et meget specielt show: “Silbereisen gratuliert: Herzlichen Glückwunsch Helene!” som sendes kl 20:15 i morgen d 13 nov 2020, men desværre på MDR. Der loves et tilbageblik på Schlagerdronningen’s store karriere.

Mest sandsynligt vises Helene og Florians første fælles udseende for 15 år siden. På det tidspunkt sang de ved “Hochzeitsfest der Volksmusik”. Denne koncert skabte schlagerhistorie – og Helene Fischer ville helt sikkert få nogle tårer i øjnene.

Foto: MDR/Andreas Lander

Helene Fischer & Florian Silbereisen: Spændingen stiger

Nu håber fansen at det tidligere drømmepar vil mødes igen på den store scene og endda synge en sang sammen. Det vides i øjeblikket ikke, hvordan showet vil køre, og om Helene Fischer overhovedet vil være der.

Men en ting er sikkert: Florians show er en meget sød hævn for hans tidligere tårer ved “Schlagerbooom”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse