Helene Fischer & Florian Silbereisen: Hvorfor de har brug for hinanden så meget!

Fra et rent forretningsmæssigt perspektiv var det ikke en god ide for Helene Fischer at gå fra Florian Silbereisen. Fordi da de to ikke længere er et par, er hendes stjerne blevet lysere, og Florians karriere ser ud til at få et knæk. Fra et forretningsmæssigt perspektiv ville det være bedst, hvis de to var forenede. I det mindste for karrieren har de meget brug for hinanden!

Lad os se tilbage: Indtil adskillelsen gik det kun op for Helene og Florian: Udsolgte ture, millioner hits, vellykkede tv-shows. Publikum kunne ikke få nok af de to, det kunne have været for evigt. Og nu? Nu sker det tidligere utænkelige: Helene’s single “See You Again” floppede. Hendes koncertfilm “Spürst Du das?” var der kun 2,8 millioner seere der ville se. I popularitetsundersøgelser ryger hun bagud.

For Florian ser det imidlertid ikke meget bedre ud. Han er næsten ikke til stede på tv, hans band Klubbb3 høres ikke meget, og forudsalget til hans “Schlagerfest XXL 2020” -turnering er moderat.

De to’s kærlighed slukkes aldrig helt

Florian tilføjer, at kolleger kritiserer ham for en tv-rolle, de ikke engang har set! Pointen er, at showmasteren spiller rollen som kaptajn i nye episoder af serien “Traumschiff”. Selvom disse episoder først sendes til december, fortæller stjerner som Freddy Quinn og Heide Keller, at Florian ikke var til denne rolle. Ville du have sagt det, hvis han var sammen med Helene, og de var mere populære end nogen i Tyskland?

Og nu er det klart: De har også brug for hinanden i erhvervslivet. Begge er på egen hånd fremragende underholdere – men kun som et par er de ægte stjerner. Ville det ikke være en grund til at tænke på en forsoning?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse