Helene Fischer & Florian Silbereisen: De mente det!

Hvis et par lader sig skille, bliver det mange gange med ordene: “Lad os forblive venner”. Det ender ofte bare som en sætning og bliver ikke ment alvorligt. Helene Fischer og Florian Silbereisen tager dog dette løfte meget alvorligt!

Da Helene overraskede Florian ved Schlagerbooom i weekenden, brød alle hæmningerne. At hun ville optræde i hans show på trods af sin pause, var et sandt bevis på venskab for ham. Da de talte om det på scenen, blev en sætning en særlig oplysende: ”Ved du, hvor svært det var ikke at skrive til dig i dag,” sagde Helene om sin overraskende tilstedeværelse. Det er klart, de to har stadig livlig kontakt!

Men det er ikke rigtig overraskende! For lidt over et år siden, da adskillelsen af de to blev offentlig, understregede begge: Vi forbliver venner! At dette ikke var en floskel, beviste de i lørdags – de har ment deres løfte alvorligt!

Da adskillelsen af de to blev kendt den 19. december 2018, skrev Helene følgende linjer på Instagram: “Ikke kun er jeg taknemmelig for 10 vidunderlige år, men nu er jeg taknemmelig for at kende en sådan ven i mit liv.”

Dejligt at der er sådanne historier!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse