Helene Fischer, Florian Silbereisen & Co.: Denne dato får Schlager-fans til at svede

I omkring to år greb Schlager-fans efter hvert et strå og var glade for enhver begivenhed, der kunne finde sted på trods af corona-pandemien. Heldigvis er tingene for alvor kommet i gang igen siden forsommeren. Men den 20. august 2022 kommer alle Schlager-fans i problemer, for, på denne dag er der ikke kun Helene Fischers mega koncert i München, men også et Silbereisen-show og diverse store open air-arrangementer!

“Die Schlager des Sommers” på MDR – eller vil du hellere ud i den friske luft?

Den 20. august sendes Florian Silbereisens “Die Schlager des Sommers” på MDR, efter showet blev optaget i Klaffenbach i midten af ​​juli. Eric Philippi, Howard Carpendale, Beatrice Egli, Frank Schöbel, Stefanie Hertel, Bernhard Brink, Michelle, Jürgen Drews, Daniela Alfinito, Angelo Kelly & Family, DJ Ötzi og Amigos kan ses. Normalt et must for alle Schlager-fans. Men når vejret er godt, er der flere open air arrangementer på samme tid.

“Schlagerolymp” vs. “Schlagerstern”

Frem for alt bør Helene Fischers fans trækkes til München til hendes megakoncert. Det bliver trods alt den største præstation i hendes karriere. 120.000 af 150.000 billetter er allerede solgt. Men samtidig foregår der to populære friluftsarrangementer, som mange Schlager-fans valfarter til år efter år: ” SchlagerOlymp ” i Lübars lido ved Berlin og “Schlagerstern” i Willingen i Sauerland. Mens stjerner som Ramon Roselly, Sotiria, Tanja Lasch, Nino de Angelo og Bernhard Brink optræder i Lübars, fejrer Howard Carpendale, Maite Kelly, Michelle, Giovanni Zarrella, Oli.P, Anna Maria-Zimmermann osv. i Willingen, Sonia Liebing og Mickie Krause en stor schlagerfest.

Beatrice Egli & Ben Zucker med deres egne koncerter

Og også “Hartenholm Olé” i Nordtyskland byder på et flot program med stjerner som Marie Reim, Norman Langen, Mia Julia og mange flere. Ben Zucker fejrer også sit udendørs arrangement i Hannover. Beatrice Egli derimod optræder i Remscheid, hvor hun bliver støttet af ” DSDS “-stjernen Pia-Sophie Remmel. Geografisk set udgør de talrige arrangementer et lille problem, for det er velkendt, at der er mange Schlager-fans, der følger deres idoler landet over. For dem bør det være forkælet for valg. Det er også tvivlsomt, om “Die Schlager des Sommers” kan opnå en toprate med alle alternativerne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse