Helene Fischer: Flere afbrydelser ved afslutningskoncerten

Efter mere end 70 koncerter var Helene Fischer på scenen for sidste gang den 8. oktober 2023 i Frankfurt som en del af sin store “Rausch Live”-turné. Men showet blev tilsyneladende afbrudt flere gange, og Helene var nødt til at optræde med nogle sange igen – angiveligt af en god grund!

Helene Fischer: Ny koncert-DVD?

Som portalen “Schlagerprofis.de” for nylig rapporterede, måtte Helene Fischer opføre nogle af sine sange igen for at generere optagelser til en DVD fra sin turné. Gentagelsen havde været nødvendig, blandt andet fordi det var nødvendigt at iscenesætte vandshowet korrekt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Seitel (@thomasseitel)

Af den grund sang Helene tre sange en gang til: “Wenn alles durchdrehen”, “Never Enough” og “Hand in Hand”. Som følge heraf blev koncertens varighed forlænget – showet sluttede først kl. 0:20. Den gode nyhed: Optagelserne af denne optræden er angiveligt beregnet til en planlagt DVD.

Lignende optagelser fandt allerede sted sidste år ved hendes XXL-koncert i München og førte til en koncertfilm med titlen “Helene Fischer – Wenn alles durchdrereht”, instrueret af Paul Dugdale. Højdepunkterne fra koncerten blev også sendt på ZDF. “Schlagerprofi.de” har også afsløret, at både Helene Fischer og hendes opvarmningsact annoncerede, at optagelsen ville blive vist på tv igen.

Helene Fischer selv har indtil videre ikke udtalt sig om en mulig koncert-DVD. Det forventes dog, at hun vil holde sine fans informeret om et sådant projekt via Instagram, som hun gjorde med DVD’en fra koncerten i München. Der skal også produceres en Netflix-dokumentar om Helene næste år, som ifølge “Bild” vil blive lavet under den nuværende turné. Men heller ikke her er noget officielt kendt endnu.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse