Helene Fischer fejrer sit comeback på Instagram!

Helene Fischer har været stille på Instagram i laaaaaang tid. Det er ikke så underligt, at hun først for nylig bekræftede i et interview, at hun ikke bruger meget tid på de sociale medier. Men nu er hun endelig personligt vendt tilbage til sine næsten 950.000 følgere – med en besked fra Montreal.

Uden makeup, i hættetrøje og leggings og med en masse positiv energi hilser Helene Fischer på sine fans og følgere i en kort video på Instagram. Ikke fra Bayern, men fra Montreal i Canada, hvor hun i øjeblikket træner med Cirque du Soleil. For om nogle få måneder tager den 38-årige Helene på en stor “rus”-turné, hvor hun nogle gange giver op til fem koncerter i en enkelt by. Et kæmpestort projekt, som uden tvivl kræver en masse træning.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Helene Fischer: private anliggender forbliver private

Det er både sjældent og specielt, at Helene Fischer efter flere måneder endelig igen får kontakt med sine fans personligt. I et nyligt interview med “Neuen Zürcher Zeitung” gjorde hun det klart: “Der er alligevel ikke noget privat fra mig. Instagram lever af, at man ofte får et indblik i privatlivet. Men jeg trækker meget klare linjer der.”

Et bittert slag for hendes loyale fans og tilhængere, som utvivlsomt længes efter private glimt af sangerinden. Så meget desto bedre, at Helene nu tilsyneladende vil dele mere i hendes træningstid. I kommentaren til videoen lovede Helene Fischer: “Jeg er i øjeblikket i Montreal og forbereder mig på min turné næste år. Så bliv ikke overrasket, jeg vil være meget aktiv her i de næste par dage 🙂 – Vær nysgerrig!”

Hvor er Thomas?

Fulgte hendes partner Thomas Seitel og deres datter med hende til Montreal? Det er meget muligt. Selv om Helene Fischer ikke siger et ord om det i videoen: Hun ønsker bestemt ikke at være adskilt fra sine kære i længere tid. Især fordi hendes datter, der blev født i 2021, har fødselsdag i december.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse