Helene Fischer – Fængselskærlighed: De indsatte er vilde med hende

Helene Fischer smelter selv de hårdeste fængselsindsatte. Men hvorfor? Selv en ekspert er i vildrede. Peter William Meyer har selv siddet fire år og seks måneder i fængsel, dømt for et bankrøveri. I dag arbejder han som rådgiver i fængsler og har med succes reintegreret sig selv i samfundet. Hans hovedopgave er at forberede de indsatte på deres tid i fængslet.

I en samtale med onlinemagasinet “Netflixwoche” diskuterede Meyer serien “The Toughest Prisons in the World”, hvis syvende sæson blev udgivet på Netflix i september. Emnet om fangernes musiksmag kom også op.

Ingen anelse om, hvad de finder i hendes musik.

Fængselsekspert William Meyer

Overraskende nok blev Helene Fischer, som er i form igen efter sin seneste sceneulykke, fokus for samtalen. “Ved du, hvad der virkelig forbløffede mig i fængslet? Musiksmagen hos de fleste af fangerne,” fortæller Meyer i interviewet. “Jeg troede, at jeg i fængslet ville finde nogle få fyre, som også lytter til rockmusik, Led Zeppelin, Rolling Stones, Iggy Pop – en antagelse, som jeg er sikker på, at mange ville dele. Men jeg tog fejl: 80 procent af mændene i fængslet lytter til Helene Fischer! Jeg aner ikke, hvad de finder i hendes musik.”

Helene Fischer gør fanger optimistiske

Det virker rimeligt at antage, at Helene Fischers livsbekræftende musik kan hjælpe indsatte med at forblive optimistiske, men det forbliver spekulation. Selv som ekspert kan Meyer ikke forklare dette fænomen. Helene Fischer, som er på turné indtil den 8. oktober, garanterer det bare: Beruselse til alle!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse