Helene Fischer: Et vellykket samarbejde med ZDF fortsætter

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

“Helene Fischer Show” vil fortsat blive vist på ZDF i de kommende år. ZDF og Tysklands mest succesrige entertainer Helene Fischer har forlænget kontrakten med yderligere tre shows. Eurovision-programmet tiltrækker i gennemsnit seks millioner seere til skærmen 1. juledage. Gæster er nationale og internationale stjerner, der optræder sammen med Helene Fischer.

ZDF´s underholdningschef Oliver Heidemann siger: ”Helene Fischer er den største entertainer i landet, og hendes shows bevæger millioner af mennesker. At fortsætte med at vise dette på ZDF er en god julegave til vores seere. ”

Helene Fischer siger om forlængelse af kontrakten: ”Jeg er glad for at kunne præsentere mine shows på ZDF i de næste år. Vores vej sammen er tillidsfuldt og kreativt. Vi vil fortsætte med at gøre alt, hvad vi kan for at skabe specielle show-øjeblikke for fans og tilskuere. ”

I det 180 minutters “Helene Fischer Show”, som ZDF udsender 1. juledag, den 25. december 2019, kl. 20.15, kan seerne forvente et varieret program med masser af musik og spektakulær kunst, overraskende duetter og specielle sceneshows.

Kilde: ZDF.de

Det skal du læse