Helene Fischer er rask igen, men fans er stadig sure!

Der har været skrevet meget i medierne omkring Helenes sygdom og alle de aflysninger der har fulgt efter. Mange fans var sure. Nu er Helene så tilbage og er klar til at gi den gas i weekenden, men heller ikke det syntes at passe fansene.

I går torsdag aften, meddelte Helene Fischers management den glade nyhed om at Helene vil fortsætte sin tour. Der kom mange glade kommentarer om at det er dejligt at Helene er tilbage igen, men kort efter kom den først “Shitstorm” med ubehagelige kommentarer, og er forsat i dag.

Blandt kommentarerne kan man læse,at man syntes at det er underligt at Helene er så hurtig frisk igen, “Nå hvad så med i går, der var du måske ikke rask!” og andre fans frygter for Helenes sundhed, nu når hun vender så hurtigt tilbage til scenen, som man mener er for tidligt.

Man videre kan læse at hun kan ødelægge sin stemme endnu mere, hvis hun ikke er 100% rask, en anden vil ikke give 200 euro for at komme til en koncert med en halvklar Helene så det kun bliver et halvhjertet show. Tilhængerne er også chokeret af forslaget om, at oplysninger om “mulige erstatning datoer” vil følge. Mange fans frygter, at deres koncerter ikke bliver afholdt. Som en fan skriver irriteret: “Jeg er ligeglad med datoerne, jeg tager ikke til dette cirkus.”

Der er så kommet endnu en udmelding fra management i dag fredag 16 feb 2018 som er følgende:

Kære Helene Fischer fans,

Vi forstår meget godt, at I ikke er glade for omstændighederne ved koncertannulleringen. Vi bestræber os på at give en passende løsning til alle 80.000 fans, der i øjeblikket er ramt af annulleringerne og beder jer forstå, at dette vil tage lidt tid.

Vi skal koordinere næsten 200 medvirkende og teknisk materiale fra hele verden, spille i de bedst reserverede haller i Europa og behøver bare lidt mere tid til en sådan omlægning end ved en “normal” koncertinstallation. Bare opsætningen af Helene Fischer scenen tager to dage, og planlægningen er udfordrende.

Vi er meget glade for, at Helene har det godt igen, og at det vil fortsætte i aften, og vi vil hurtigst muligt komme tilbage til jer med en endelig løsning.

Semmel Concerts Entertainment GmbH

Kilde: Helene Fischer Facebook hvor man kan læse mange flere både venlig og mindre venlige kommentarer.

Det skal du læse