Helene Fischer er ikke længere nummer 1!

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

Hvis man antager, at det mandlige køn har en seksuel fantasi med en berømthed, kunne man antage, at i mændenes verden er ubestridt og over gennemsnittet for Helene Fischer. Men det er ikke nøjagtigt, hvordan det faktisk er! Men med hvilken stjerne vil mændene helst gå i seng med?

Forskellige Forsa-undersøgelser er lavet til den aktuelle Sat.1-dokumentar ”So liebt Deutschland”. Også med spørgsmålet om “Hvilken af ​​disse 15 berømte kvinder vil du have sex med?“.

Det, der lyder som en teenage-fantasi synes også at virke i voksnes virkelighed. Men hvilke prominente kvinder i Tyskland er virkelig toppen i mænds verden?

Meningsforskningsinstituttet “Forsa”, der ellers er ansvarlig for valgmålingerne, blev specifikt betroet en repræsentativ undersøgelse af dette spørgsmål. Udvalget var også stort.

Ingen ville have forventet disse kvinder vil være i toppen

Uanset om det var influencer Pamela Reif eller EU-kommissionschef Ursula von der Leyen og modelmamma Heidi Klum: Ingen kom i Top 10.

Der rangerer hurtig-skiftende kunstnere Martina Hill, fodboldspiller-kone og ny moderator Cathy Hummels, RTL-moderator Nazan Eckes og allround entertainer Barbara Schöneberger.

I øvrigt forventes Sarah Lombardi og Sophia Thomalla lande meget højere oppe end de stjerner, der kommenterede programmet. På fjerdepladsen var den rødhårede skønhed Paulina Rojinski, for hvem selv entertainer og skandalekritiker Desiréé Nick kun fandt fine ord.

Men hvad nu med Helene Fischer?

Den, der stadig mener, at Helene Fischer sidder på tronen for seksuelle fantasier om mænd, er desværre forkert på den. Den smukke Helene med den betagende stemme er “kun” det 3. valg.

Foran hende er der to andre – Lenas – ny model mor og eks- “GNTM” -vinderen Lena Gercke på 2. pladsen bag ESC-vinderen Lena Meyer-Landrut. Den 29-årige sanger er således Tysklands mest eftertragtede berømthed.

Ikke engang de kommenterede Sat.1-berømtheder forventede denne slutning!

Tør I komme med jeres drøm .. både mænd og kvinder er velkomne til at skrive deres drøm.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse