Helene Fischer – Er hun en del af “Schlager, Stars & Sterne”?

Kilde: Universal-music.de

Siden det sidste show “Heimlich”, som havde temaer som diskretion og hemmelighedskrammeri, er det næsten samme metode ved Florian Silbereisens “Feste” shows.

Det er trods alt kendt, at det første store show fra Østrig “Kitzbühel” bliver sendt. Også de første gæster er kendte. En navn mangler på gæstelisten: Helene Fischer. Det er meget sandsynlig at super stjernen ikke er med i det kommende show, det ville være mærkeligt, ikke at annoncere Helene.

Helene har TV optræden den 29 maj i Østrig

På den anden side er der nogle uregelmæssigheder: For den 29 maj er der bekræftet en TV optræden, hvor Helene er gæst i TV showet “Willkommen Österreich”. Det betyder at Helene alligevel skal besøge Østrig i den uge.

Maxi CD “Flieger” udkommer den 1 juni

Sangen “Flieger” som digital udgivelse i “radio version” er planlagt til den 16 marts. Nu har man lavet nogle remix. Den fysiske Maxi CD udkommer nu den 1 juni. Det ville passe perfekt til Silbereisen show. Det ville meget logisk at fremme sangen, da det vil være en sensation, hvis der med “Flieger” blev nået en top 10 hit fra et schlager album. Hvis det skete skulle man kigge meget langt  tilbage på hitlisterne. Så en optræden i “Schlager, Stars & Sterne” vil være nyttigt.

Desuden har Florian Silbereisen i følge meddelelsen lovet en meget speciel overraskelse – det kunne også passe med en Helene optræden. Helene Fischer i “Schlager, Stars & Sterne” show? Vi mener: Det lyder sandsynligt!, men lige nu kan vi kun spekulere over det.

Kilde: Schlager.de

Bestil det her: Helene Fischer Flieger

Det skal du læse