Helene Fischer: Er dette hendes undergang nu?

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det er ikke noget nyt at schlager dronningen Helene Fischer tager en pause. Den sidste besked blev sendt på hjemmesiden og på Facebook den 13. marts og på Instagram i juni 2019. Siden da har der været totalt stille. Allerede i april skabte dette blandede følelser blandt hendes fans.

Nogle var meget bekymrede for Helene, andre benyttede lejligheden til at lade deres vrede løbe frit og skrev grimme kommentarer til Helens sociale medieprofiler Og selvom vi allerede har fundet ud af og kunne forsikre dem om, at der stadig planlægges et nyt album, vil det stadig være mere tvivlsomt på deres konti.

Det er faktisk et pænt tegn på, at Helene Fischer mangler fra sine fans. Dette viser, hvor meget de virkelig elsker Helene, og at de selvfølgelig håber, at hun snart vender tilbage til scenen med sin sædvanlige energi og magi.

På Helene’s Instagram-profil vil du derfor mest finde gode ønsker og forespørgsler. Desværre kryber der et ekstremt tvivlsomt fænomen sig ind nu. Nogle af brugerne slukker dampen! De skælder Helene ud for blasfemi og endda fornærmer hende delvist.

Og ikke kun det! De prøver endda at lokke Helene og hendes profilbesøgende til deres lyssky konti. Fra utrolige konkurrencer, tvivlsomme kreditannoncer til umoralske tilbud er alt inkluderet.

Det er såkaldte “bots”, dvs. automatiserede konti, der efterlader kommentarer, der skal føre fans væk. De er også kendt for at kunne sprede falske nyheder.

Ikke gode nyheder for Helene. Vi håber derfor meget, at Helenes sociale medieteam snart vil bemærke dette og blokere de tvivlsomme bots, for Helene tager ikke selv hånd om sine konti.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse