Helene Fischer: Efter babybilleder så er Thomas Seitel forsvundet

Helene Fischer skabte overskrifter for et par uger siden. Magasinet “Freizeit Revue” offentliggjorde billeder, der viser Schlager Dronningen med en baby og Mama Maria i Münchens centrum. For første gang kunne hele verden se Helenes glæde. Men hvor var Thomas Seitel? Han har været væk fra jordens overflade i et stykke tid!

Det var billeder, som hele Tyskland talte om. Helene Fischer blev spottet af fotografer, mens hun spadserede i byen München. Helene var ikke alene: Mama Maria og Helenes baby var der også. Mor, datter og barnebarn nød deres lykke til fulde.

Hvis du leder efter billederne på nettet, vil du blive skuffet i øjeblikket: For mærkeligt nok har babybillederne med Helene Fischer været forsvundet fra nettet i ugevis!

Helene Fischer: Hvor er hendes ven?

Opmærksomme fans vil helt sikkert have bemærket en detalje på billederne: Hvor var Thomas Seitel? Den 37-årige har været den nye partner til Helene Fischer siden hendes adskillelse fra Florian Silbereisen.

Hendes store kærlighed har varet i mere end tre år. Helene Fischer fortryllede netop sin Thomas. Babyens fødsel gør bare familielykken perfekt!

Thomas Seitel: “Det er en følelse af magtesløshed”

Der er dog ingen spor af Thomas Seitel! Akrobaten har ikke optrådt offentligt i årevis: ingen tv-datoer, ingen tilstedeværelse på sociale medier – ingenting! Hans sidste interview med “Zeit-Magazin” fandt sted i sommeren 2019.

“Jeg kæmpede med mig selv i lang tid, men rapporteringen om os, om mig, er nu så massiv og stressende, at jeg besluttede at tale om det og ikke lade alt sidde på mig,” sagde Seitel dengang og forklarede sine motiver. for det Samtale.

»Man befinder sig pludselig i medierne uden egentlig at have gjort noget for det. Det er en følelse af magtesløshed,« klagede Thomas Seitel, der måtte kæmpe med utrolige løgne om sig selv.

Thomas Seitel: Skal han beskytte sig mod medierne?

Er hans nuværende ikke-offentlige tilstedeværelse, hans måde at beskytte sig mod medierne på? Skal Thomas Seitel holde sig tilbage, mens Helene Fischer hygger med mor og baby i München? Manden, der stolt satte verdensrekord med 82 par underbukser og er gået viralt på YouTube, har i et stykke tid gjort sig usynlig. Thomas Seitel forsvandt simpelthen. Hvornår og om dette ender, er ikke klart i øjeblikket.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse