Helene Fischer: Dum fejl eller god PR?

Fejl kan ske, det ved vi alle sammen. Hvad der skete med det evangeliske lutherske sogn af Jena er temmelig mærkeligt. Fordi de har annonceret en koncert af Helene Fischer i Stadtkirche Jena. Fans er naturligvis vilde af glæde! Desværre er der nogen der lavede en fejl …

Fordi Helene Fischer optræder IKKE i Stadtkirche Jena, men det gør Veronika Fischer. Et forkert navn blev simpelthen indtastet i begivenhedskalenderen. Det er stadig uklart, om nogen fandt det sjovt eller simpelthen ikke var i stand til at tænke selv. Men det er klart, at Helene kun vil give en koncert, i april.

Præsten i Stadtkirche Jena, Johannes Bilz, tager det med humor. Når alt kommer til alt er de på alles læber på grund af denne sjove fejl. Så der er bare en god PR-kampagne? I Jena tager man ting med humor! “Hvem ved, måske Helene Fischer gerne ville optræde i bykirken, før hun fylder stadionerne igen?”, Fortalte Bilz til MDR Thuringia. Vil Helene overholde dette tilbud? Det ville bestemt være en meget speciel koncert!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse