Helene Fischer: Dødstrusler!

Foto: ZDF / Michael Zargarinejad.

Det er en tyk sort mappe, der er på bordet foran dommeren. I den er der adskillige breve og e-mails med grusomt indhold, underskrevet af “Nationalsozialistische Offensive”, “NSU 2.0” eller “Wehrmacht”. I flere måneder er politikere, journalister og berømtheder blevet skræmt af højreekstremister med truende breve. Og Helene Fischer er også et af ofrene, der har modtaget dødstrusler!

I mellemtiden skal en af ​​de påståede gerningsmænd svare for sig i retten. Det siges, at han har skrevet flere af had-beskederne, og at han også sendt bombetrusler.

En meget farlig højreekstremist! Efterhånden som processen skrider frem, kommer der nye, forfærdelige detaljer frem.

Og det bliver klart, hvilken fare Helene kan være i. Gerningsmændene siges at have nævnt Helene 19 gange i deres truende breve.

Det siges blandt andet, at Helene Fischer er “på en liste fra en ny højreorienteret terrororganisation”. Og at hun ikke længere skulle synge tyske sange, for ellers ville mennesker dø. Hendes mord blev endda annonceret i yderligere e-mails.

Helene Fischer: Skræmmer de brutale trusler hende?

Tilsyneladende er det en torn i siden på højreekstremisterne, fordi hun har taget en klar position og står for mangfoldighed, tolerance og en farverig verden.

Hun har allerede bevist dette ved en koncert i 2018, hvor hun bad publikum om at tale imod “vold og fremmedhad” med hende.

Men hvordan har Helene det med disse forfærdelige had-beskeder?

I de sidste par måneder, siden hun har været på scenen, har tingene været overraskende stille, fordi hun gerne vil tilbringe tid med sin familie. Men sikkert også fordi hun er bange for de brutale trusler? Det ville være forståeligt.

Thomas Seitel er Helenes beskytter!

Heldigvis er sangeren ikke alene i denne svære tid. Hendes kære Thomas Seitel er altid ved hendes side, og han er en stærk mand – hendes beskytter.

Helene kan også stole på støtte fra sin eks-partner Florian Silbereisen. De er stadig gode venner og står hinanden meget nær – forhåbentlig kan han give hende en følelse af sikkerhed.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse