Helene Fischer: Det hemmelige dobbeltliv – hvad har Florian at gøre med det

Foto: Universal-Music / Anelia Janeva

Det har været stille omkring hende alt for længe. Så stille at fansen er meget bekymrede, og hun bliver anset for at være forsvundet sporløst (NEUE POST rapporterede). Men nu er det klart, hvorfor Helene Fischer (36) ikke er blevet hørt/set så længe: Helene er fanget mellem to verdener. Det hemmelige dobbeltliv skal være udmattende!

På den ene side nyder hun den stille, tilbagetrukne hverdag sammen med sin kæreste, danseren Thomas Seitel (35).

De to kan næppe ses, og når de gør det, shopper de i afslappet tøj, holder øje med fremskridtene med deres husbyggeri i Ammersee og drømmer om deres fremtid. “Jeg elsker det bare, når det er så stille,” sagde Helene en gang. “Selvfølgelig er disse øjeblikke i afslappet tøj i sofaen meget behagelige for mig.”

Men når Helene sidder i sofaen og tænder fjernsynet, hun mindes igen og igen om sit andet liv som fuldblods kunstner. Ofte skinner hendes ekskæreste Florian Silbereisen (39) der, der modererer et vellykket schlager-show efter det næste.

Helene plejede at bade sig i bifald ved hans side – siden hun tog en karriereferie, har hun kun været tilskuer. Hvordan har hun det med det?

Langsomt vil hun mærke en kriblen i fingrene igen. Helene indrømmer selv: “Jeg kan godt lide at være i rampelyset.” Og: “Jeg kan ikke vente på det øjeblik, hvor jeg står der i mit kostume og (…) det endelig starter!”

Helene Fischer & Florian Silbereisen: Sammen har de allerede nye planer

Og så er det ikke underligt, at Helene allerede arbejder på at vende tilbage til rampelyset. Sammen med Flori, som er en vigtig del af dette liv. “Vi er bedste venner. Jeg har stadig et meget, meget godt forhold til Helene i dag,” afslørede Flori.

På trods af bruddet har de en fælles drøm: “For eksempel vil vi gerne præsentere vores første fælles tv-show engang i de næste par år.”

Det er som om der pludselig var to Helener, der næppe kunne være mere forskellige: Den, der lever i afsondrethed ved Thomas side. Og den der blomstrer helt sammen med Florian. Hvilket liv vælger hun? Hun bliver konstant mindet om sin anden side.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse