Helene Fischer: Det går for vidt!

Humor skal der til for at more sig og få andre mennesker til at grine. Og ja, undertiden kan humor blive lidt mere hjertelig. Men hvad Atze Schröder nu har sluppet ud går for langt for nogle Schlager-fans: Han kom med en ret grim kommentar om Helene Fischer under en koncert!

Helene Fischers fans er forargede: Under en optræden i Niedersachsen kommenterede komikeren Helene, der var vred på nogle seere. Som BRAUNSCHWEIGER ZEITUNG rapporterer, var Atze Schröders ordlyd: “På scenen er hun (Helene Fischer) en slut, men med niveau”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Atze Schröder (@atzeschroeder_offiziell) den

Nu må man sige, at det altid har været en del af Atze Schröders program at gøre nar af forskellige berømtheder. Men spørgsmålet er: Har han ikke tænkt på noget andet? Hvorfor skulle det gå under bæltet? Når alt kommer til alt er Helene’s scenetøj kreationer, der er specielt designet til hende! Adjektivet “slut” er virkelig ikke på sin plads! På Instagram reagerer komikeren med et ret provokerende billede af Helene for at understøtte hans udsagn.

Vi på Tyskschlager.dk syntes er det meget upassende at sige sådanne om andre. Det er ok at lave sjov med andre, men det skal være med respekt for den pågældende person.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse