Helene Fischer: Det er bag hendes nye sang

Foto: Sandra Ludewig / Universal Music

I fredags ​​udgav Helene Fischer endelig en ny sang. Men ikke alle var lige begejstrede. I et interview forklarer Helene, hvad der ligger bag duetten.

Fansene af Helene Fischer (37) havde i et par år længtes efter denne dag: Fredag ​​den 6. august blev hendes nye sang “Vamos a marte” endelig frigivet – en duet med Luis Fonsi (43).

Musikvideoen til sangen fejrede også verdenspremiere samme aften. Følelsen: Den blev vist på alle gratis tv-kanaler og kanaler i Mediengruppe RTL Deutschland. Udover en masse jubel var der også en række kritiske stemmer. Helene talte med “Bild” om sin duet og afslørede også, hvad der ligger bag projektet.

“Jeg elsker dette sprog”

På spørgsmålet om, hvorfor Helene besluttede sig for en duet med en udenlandsk sanger, svarede Helene: “Du kan ofte mærke i studiet, hvilke sange der har det bestemte. Med, Vamos A Marte ‘, det var klart for mig efter de første takter. Luis Fonsi kom straks til at tænke på den spanske del. Det blev bare sådan.” Hun elsker selv dette sprog, men kan kun få ord, erkender Helene. Derfor stolede hun fuldstændigt på Luis til debatten.

Helene havde imidlertid ikke en bagtanke for at erobre USA og Latinamerika med denne sang. “Jeg synger bevidst min del på tysk,” sagde Helene. Så hendes fans kan være sikre endnu. Fordi Helene tilsyneladende vil blive hos os.

På spørgsmålet om, om hun ville flytte til USA for sin karriere, forklarer Helene: ”Jeg har mit publikum i Tyskland og i vores nabolande. Dette spørgsmål stiller jeg ikke mig selv i øjeblikket.”

Ikke alle var begejstrede

Efter videopremieren følger der naturligvis et stort antal kommentarer til Helenes nye sang. På YouTube synes fans generelt at være enige: De elsker “Vamos a marte”. Der kan du læse kommentarer som: “Stærk sang” eller “Bare en rigtig god sommersang. En fængende melodi.” Og selv døende Helene-fans synes ikke, at hendes nye hit er fantastisk: “Jeg er faktisk ikke så meget Helene-fan, men sangen er fantastisk”.

Du kan dog også læse en del negativ kritik på sociale medier som Facebook: “Jeg kan godt lide Helene Fischer, men jeg bliver desværre ikke varm med sangen”, “Absolut mainstream – den typiske BlaBla radiosang, som vi allerede har mere end nok af” eller “Jeg er også fan, men latino med tysk tekst … smerter i ørerne”.

Duetten er dog kun den første udgivelse fra det nye album. Måske vil den ene eller den anden sang følge, der kan vinde kritikernes hjerter igen.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse