Helene Fischer: “Det er altid kærligheden, der vinder”

Billede: Helene Fischer
© MDR/Andreas Lander

Helene Fischer er ikke kun en bestseller, når det kommer til Medier: Biografier om Helene synes at blive mere og mere populære, og allerede i 2015 offentliggjorde forfatter Conrad Lerchenfeldt hans første biografi om Helene Fischer. Nøjagtigt dette blive offentliggjort i december som “opdateret og revideret ny udgave” (igen). Men ikke kun Lerchenfeldt har lugtet blod:

Sabine Meltor (“Helene Fischer”) og Matthias Breitinger (Helene, hendes musik, hendes succeser) har også prøvet med en biografi.

De fans som gerne vil have mere information, der endnu ikke er på Wikipedia, vil blive skuffet i begge værker, fordi faktum er, at ingen af bøgerne er lavet i samarbejde med Helene Fischer.

Så indtil Helene selv fortæller sig om sit liv, som man er helt sikre på at Helene sandsynligvis vil offentliggøre i løbet af sin karriere – så må vi antage at historierne er sande og Helene til den tid, vil afsløre langt flere detaljer.

Kilde: Schlager.de


Nyd oplevelsen når du vil!

Med denne DVD samling får du underholdning af superlativer: Alle store hits af Schlager dronningen er inkluderet! Til store fans tilbyder shop24direct også udgaven med en højkvalitets fotobog “De største øjeblikke”! Derudover er der i alt 2 live dvd’er, 1 live BluRay, det originale album og remixes inkluderet.

Se især frem til den begrænsede fotobog med de største øjeblikke fra 2013 til 2015, som viser de smukkeste øjeblikke fra Hallen-Tournee, der Stadion-Tournee og „Farbenspiel“ touren!

Der er over 400 sider med eksklusive billeder med de største “Farbenspiel” øjeblikke: Photo Shoot Mallorca, album præsentation München, Tour 2014, The Stadium Tour 2015 og specielle øjeblikke

Pakken indeholde:

  • 2 CD – „Farbenspiel Live – Die Stadion-Tournee“ – Koncerten fra Olympiastadion Berlin med alle hits
  • DVD – „Farbenspiel Live – Die Stadion-Tournee“ (over 140 Min.)

Das Konzert aus dem Olympiastadion Berlin mit allen Hits + exklusiver Performance „Atemlos durch die Nacht“ (Regen-Version)

  • DVD – „Stadion-Tournee Dokumentation“ – exklusive øjeblikke (ca. 60 Min.)
  • BLU-RAY – „Farbenspiel Live – Die Stadion-Tournee“ (over 140 Min.) + „Stadion-Tournee Dokumentation“ (over 60 Min.)
  • CD – „Farbenspiel“ – Det Original-Studioalbum
  • CD – „Farbenspiel – Die Remixes („Atemlos durch die Nacht“, „Marathon“, „Mit keinem Ander‘n“)

Bestil denne pragtfulde pakke her: Helene Fischer – Farbenspiel – Ltd. Bildband mit den größten Momenten


Vil man gerne læse en eller begge af de to bøger der er omtalt, så kan man bestille dem herunder. Begge bøger er på over 200 sider.

Helene – Ihre Musik, ihre Erfolge

link: Helene Ihre Musik, ihre Erfolge

Helene Fischer

Link: Helene Fischer

Det skal du læse