Helene Fischer: Designer er død!

Han var en legende: modedesigner og stjernestylist Sascha Gaugel døde i går i en alder af 46 år, ifølge “BILD”. Han var ansvarlig for mange fantastiske sceneoutfits fra blandt andet superstjerne Helene Fischer OG han var den, der skræddersyede Vanessa Mais brudekjole. Berømtheds Verden sørger stort …

Helene Fischer, Vanessa Mai, Andrea Berg, Sophia Thomalla og mange andre store kvinder stolede på ham. Men nu er han død! Ifølge BILD-rapporter døde Sascha Gaugel overraskende i går morges i en alder af 46 år.

Hans partner Kalle Hildinger fortalte avisen:”Sascha, den vidunderlige mand ved min side, den stærkeste mand, jeg kender, pludselig er han væk. I går var alt som altid. I et årti var vi så glade, succesrige, intet, og ingen kunne stoppe os. Jeg er chokeret.”

Helene Fischer og Andrea Berg er også forfærdede

Det er grimt at miste en elsket natten over. Ifølge oplysninger fra BILD er en sygdom i det kardiovaskulære system skylden. Sascha havde stadig sit liv foran sig. Han gjorde kvinder glade med sine kreationer. Selv superstjerne Helene Fischer nød at arbejde sammen med ham. Senest skabte han hendes pailletterkjole til hendes ZDF-juleprogram. Andrea Berg er også bedrøvet og fortalte BILD med tårer: “Sascha var ikke kun den bedste designer, men også en fantastisk person, som jeg kunne holde fast i, og som gjorde mig stærk.”

Vi ønsker familien, alle slægtninge og venner en masse styrke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse